Do Not Sell My Personal Information

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 07/02/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://officedocent.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Voorkeuren bewaren’ geeft u ons toestemming om de categorieën cookies en plug-ins te gebruiken die u heeft geselecteerd in de pop-up. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming.

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, en Whatsapp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, en Whatsapp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, en Whatsapp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, en Whatsapp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

WordPress.com
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Verzamelen van statistieken omtrent gebruikers activiteit om gebruikerservaring te verbeteren.
Gebruikte namen Delen
tk_lr, tk_or, tk_r3d Privacyverklaring
Paid Membership Pro
Doel: Dit is een cookie waarmee abonneren op bepaalde diensten met terugkerende betalingen wordt mogelijk gemaakt.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit is een cookie waarmee abonneren op bepaalde diensten met terugkerende betalingen mogelijk wordt gemaakt.
Gebruikte namen Delen
pmpro_visit Privacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
WordFence
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Houdt een gebruikersduur bij zodat de paginaweergaven gegroepeerd kunnen worden.
Gebruikte namen Delen
wfvt_xxxxxx, wordfence_verifiedHuman, wfwaf-authcookie, wfwaf-authcookie-partial_, wf-scan-issue-expanded-1 Privacyverklaring
PayPal
Doel: Deze cookie wordt geplaatst om afrekenen via PayPal mogelijk te maken.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt geplaatst om afrekenen via PayPal mogelijk te maken.
Gebruikte namen Delen
__paypal_storage__ Privacyverklaring
WooCommerce
Doel: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Gebruikte namen Delen
wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxx Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
Contact Form
Doel: Deze cookie helpt bij het verzenden van berichten via de Contact Form plugin.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie helpt bij het verzenden van berichten via de Contact Form plugin.
Gebruikte namen Delen
vchideactivationmsg_vc11 Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
metrics_token Privacyverklaring
LinkedIn
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
Vimeo
Doel: Om video’s te vertonen maken we gebruik van Vimeo, een website voor het delen van video’s. De ingesloten Vimeo-speler gebruikt cookies om te controleren of bepaalde gebruikers bepaalde functies of voorkeuren hebben geselecteerd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
vuid

, __utma, __utmt_player, __utmz, __utmc, __utmb Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
EU Cookie Law
Doel: The EU Cookie Law plugin is een plugin dat cookies plaatst om een cookie melding te tonen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: The EU Cookie Law plugin is een plugin dat cookies plaatst om een cookie melding te tonen.
Gebruikte namen Delen
eucookielaw Privacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina’s voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID’s worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Ingrid Tan
Kometenlaan 529
3721 JR Bilthoven
Nederland
Website: https://officedocent.nl
Email: info@officedocent.nl
Telefoonnummer: 06-82538537

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit is een site in opbouw. Producten worden nog niet geleverd. Sluiten